Izvor: Blic, 07.Jan.2024, 22:24

Dušan je otvorio restoran u Americi, prodao im sve od pihtije do brancina: "Bilo je sve samo ne lagano"

"U Ameriku sam došao kao afirmisan i poznat kuvar iz Beograda 2008. godine sa namerom da malo prozujim i da se vratim kući, ali kao što to obično biva, vrata su počela da se otvaraju jedna za drugim i tako evo već šesnaesta godina..." Ovako svoju priču za "Blic Biznis" počinje Dušan Celić, vlasnik restorana "Lagano" koji je otvorio u Astoriji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.