Izvor: Blic, 02.Apr.2023, 14:27

"Dugo smo bili otuđeni, vreme je da podržavamo i pomažemo jedni druge": Anica Dobra se priključila akciji povodom Svetskog dana osoba sa autizmom, pa prošetala Knezom sa plavim balonima (VIDEO)

U toku je nedelja autizma, a juče je bila organizovana akcija u centru Beograda, u ulici Knez Mihailovoj gde su organizatori "Nedelje autizma" delili plave balone svima koji su želeli da učine autizam vidljivim.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Nišu počelo obeležavanje „Plave nedelje“

Izvor: JUGpress.com, 03.Apr.2023, 09:10

NIŠ..Druženjem osoba sa autizmom sa bajkerima ispred Narodnog pozorišta i inkluzivnom predstavom „Zona Zamfirova“, 2.aprila na svetski dan posvećen osobama sa autizmom u Nišu je počela „Plava nedelja“. Organizatori akcija koje će se odvijati do 8.aprila su Udruženje  DAN i Gradsko udruženje...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.