Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 10:56

Došao je i taj dan koji su maturanti iščekivali sa zebnjom: Saznali su koju su školu upisali, ali šta AKO NISU ZADOVOLJNI

Danas je trebalo da bude taj dan koji maturanti iščekuju sa zebnjom - objavljivanje konačnih rezultata raspodele po školama, ali su oni objavljeni još juče, tako da su svršeni osmaci dan ranije saznali koju su srednju školu upisali, odnosno da li su "upali" u željenu, ili će morati da biraju od onoga što je preostalo. Posle nekoliko meseci strepnje, ako je sve kako treba, najkasnije do 7. jula, mogu podneti prijavu za upis i konačno posle tog datuma da se prepuste i oni čarima letnjeg raspusta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.