Izvor: Blic, 24.Maj.2023, 23:48

Domaru iz Rožaja osumnjičenom za seksualno zlostavljanje učenika određen pritvor do 30 dana

Rožajcu N. M. određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je više puta seksualno zlostavljao učenika osnovne škole u kojoj je četrdesetsedmogodišnjak zaposlen kao domar. Pritvor mu je odredila sutkinja za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, Vanja Rakonjac, koja je prihvatila predlog bjelopoljskog Višeg državnog tužilaštva, saopštili su "Vijestima" iz tog suda. On je uhapšen 21. maja, dok je pokušavao da pobegne iz države.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pritvor do 30 dana domara iz Rožaja sumnjičenom za seksualne…

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Maj.2023, 08:30

Rožaje (Ilustracija), Foto: Jadranka Ćetković. . Rodom iz NM određen je zatvoren do 30 dana zbog sumnje da je više puta seksualno zlostavljao učenika u osnovnoj školi u kojoj je četrdesetsedmogodišnji radnik zaposlen kao dom.. Pritvor mu je odredio istražni sud Višeg suda u Bijelom Polju...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.