Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 11:32

Dolar nastavio pad: Kretanje prema ostalih 6 najvažnih valuta oslabilo prethodne nedelje

Dolar je nastavio pad i u prvoj nedelji maja na svetskim valutnim tržištima. Beleži pad u sedam od zadnjih osam nedelja, jer investitori uračunavaju u cenu američke valute verovatnost da Fed na idućem zasedanju pauzira s daljim podizanjem kamatnih stopa, a u drugoj polovini godine ih počne i smanjivati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dolar pada

Izvor: B92, 07.Maj.2023

Dolar je nastavio pad i u prvoj nedelji maja na svetskim valutnim tržištima...Beleži pad u sedam od zadnjih osam nedelja, jer investitori uračunavaju u cenu američke valute verovatnost da Fed na idućem zasedanju pauzira s daljim podizanjem kamatnih stopa, a u drugoj polovini godine ih počne i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.