Izvor: Blic, 09.Maj.2020, 12:01

Dok se svet oporavlja od korone, Rusi već zveckaju novim oružjem: Šta je sistem "PROMETEJ"? (VIDEO)

Dok se svet polako oporavlja od posledica pandemije virusa korona, Rusija već planira jačanje naoružanja. Oružane snage Rusije žele da nabave prve protivvazdušne raketne sisteme S-500 naredne godine, dok će brodski kompleks sa hiperzvučnom krstarećom raketom „Cirkon“ stići u sastav naoružanja najverovatnije na prelazu 2020. i 2021. godine, saopštio je zamenik ministra odbrane Rusije Aleksej Krivoručko. (Da biste nastavili sa čitanjem, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAJOPASNIJI RUSKI HAKER Radi za rusku špijunsku službu, izveo je "nulti napad" i pokrenuo LAVINU HAOSA na Zapadu

Izvor: Blic, 09.Maj.2020

Nemačka je ove nedelje izdala nalog za hapšenje ruskog državljanina Dmitrija Badina, glavnog osimnjičenog za hakovanje Bundestaga 2015. godine. U aprilu te godine haker je upao u IT sistem nemačkog parlamenta i izazvao ozbiljne probleme. Sistem je danima bio blokiran, ukradeno je 16 gigabita podataka,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.