Izvor: Blic, 10.Okt.2023, 15:19

Dobrivoje pred svaku grejnu sezonu ima pune ruke posla! Odžačara sve manje, a zarade sve veće:"Bez čistog dimnjaka nema dobre vatre"

Miholjsko leto ovog oktobra je u punom jeku, ali svima je jasno da zima vreba iza ćoška i čeka svojih pet minuta. Oni koje se greju na drva, odavno su spremili ogrev koji čeka da bude iskorišćen, ali osim toga potrebno je pripremiti i indvidualna ložišta za novu grejnu sezonu. Čišćenje dimnjaka svakako je imperativ, jer bez toga nema dobre vatre. Odžačaru Dobrivoju Baraliću iz dragačevskog sela Gornja Kravarica, u ovo doba godine telefoni su se tradicionalno usijali i ima pune ruke posla.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sve ih je manje, a imaju pune ruke posla pred sezonu: "Ruke jesu garave, ali obraz je čist"

Izvor: B92, 10.Okt.2023

Miholjsko leto ovog oktobra je u punom jeku, ali svima je jasno da zima vreba iza ćoška i čeka svojih pet minuta...Oni koji se greju na drva, odavno su spremili ogrev koji čeka da bude iskorišćen, ali osim toga potrebno je pripremiti i indvidualna ložišta za novu grejnu sezonu. Čišćenje dimnjaka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.