Izvor: Blic, 03.Jul.2020, 14:11

Đorđević: Ne smemo da dozvolimo VELIKE TURBULENCIJE na tržištu rada

Na tržištu rada u Srbiji nema velikih turbulencija prouzrokovanih pandemijom korona virusa, pogotovo ne u trenutnim okolnostima, kaže ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i navodi da se od 27. februara do 15. maja za naknadu za slučaj nezaposlenosti prijavilo 14.500 građana, a da je prema najnovijim podacima 15. maja broj novozaposlenih bio veći za 6.988 nego što ih je bilo 27. februara.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đorđević: Bez velikih turbulencija na tržištu rada

Izvor: RTS, 03.Jul.2020

Na tržištu rada u Srbiji nema velikih trubulencija prouzrokovanih pandemijom koronavirusa, pogotovo ne u trenutnim okolnostima, kaže ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević. Posle otpuštanja radnika na početku vanrednog stanja situacija se stabilizovala. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.