Izvor: Blic, 29.Nov.2022, 15:05

ĐACI ĆE PADATI RAZRED ZBOG JEDINICE IZ VLADANJA? Završen sastanak u Ministarstvu, hitno se menjaju propisi!

Danas je u Ministarstvu prosvete oformljena Radna grupa za prevenciju i sprečavanje nasilja u sistemu obrazovanja i vaspitanja, saopštila je Unija SPRS, koju je predstavljala Jelena Tomić, koordinator Pravnog tima. Grupa je formirana na inicijativu ministra prosvete Branka Ružića, posle poslednjeg talasa nasilja u srpskim školama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi sastanak radne grupe za prevenciju nasilja: Predlozi izmena propisa do 20. decembra

Izvor: Danas, 29.Nov.2022

Radna grupa za prevenciju i sprečavanje nasilja u sistemu obrazovanja i vaspitanja, koja je formirana na inicijativu ministra prosvete Branka Ružića, održala je danas konstitutivni sastanak.  

Nastavak na Danas...

ĐACI SA LOŠOM OCENOM IZ VLADANJA NEĆE PROĆI U SLEDEĆI RAZRED? Gotov sastanak Radne grupe za sprečavanja nasilja u školama!

Izvor: Pančevac-online.com, 29.Nov.2022

Danas je u Ministarstvu prosvete oformljena Radna grupa za prevenciju i sprečavanje nasilja u sistemu obrazovanja i vaspitanja, saopštila je Unija SPRS, koju je predstavljala Jelena Tomić, koordinator Pravnog tima. Grupa je formirana na inicijativu ministra prosvete Branka Ružića, posle poslednjeg...

Nastavak na Pančevac-online.com...

"Jedinica iz vladanja - ponavlja se razred"

Izvor: B92, 29.Nov.2022

Danas je u Ministarstvu prosvete oformljena Radna grupa za prevenciju i sprečavanje nasilja u sistemu obrazovanja i vaspitanja...Uniju SPRS je predstavljala Jelena Tomić, koordinator Pravnog tima. Grupa je formirana na inicijativu ministra prosvete Branka Ružića, posle poslednjeg talasa nasilja u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.