Izvor: Blic, 23.Jun.2022, 13:32

Disciplinski postupak zbog pesme Baje Malog Knindže: Četvrtaci iz Novog Sada se veselili sa učiteljicom (VIDEO)

U OŠ "Vasa Stajić" iz Novog Sada, gde su se četvrtaci veselili uz pesmu koja raspiruje nacionalnu mržnju prema Bošnjacima, pokrenut je disciplinski postupak, saznaje Telegraf.rs. Iako je direktorka Zorica Đurić prvo izjavila da se sve desilo slučajno, na kraju je rešeno da se krivica ipak ispita.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UČITELJICI IZ NS NE GINE DISCIPLINSKA ZBOG BAJE MALOG KNINDŽE Svojim četvrtacima pustila šok-narodnjak, pao i vozić?! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Jun.2022

Iako je direktorka škole prvo izjavila da se sve desilo slučajno, na kraju je rešeno da se krivica ipak ispita. Četvrtaci na snimku vesele se ritmu, a reči pesme ne znaju, tako da je očigledno da nisu ni svesni o čemu se tu peva

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.