Izvor: Blic, 13.Maj.2020, 15:13

Direktor laboratorije dao mito INSPEKTORIMA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu i Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, uhapsili su odgovorno lice jedne laboratorije u Beogradu A. O. (1966), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo davanje mita.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog mita za favorizovanje privatne laboratorije

Izvor: RTS, 13.Maj.2020

Četiri osobe su uhapšene zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela - primanje i davanje mita, saopštio je MUP. . Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo davanje mita uhapšen je A....

Nastavak na RTS...

UHAPŠENE ČETIRI OSOBE: Davao mito da bi njegova laboratorija dobila posao

Izvor: Kurir, 13.Maj.2020

Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem tužilaštva za suzbijanje korupcije u Novom Sadu i Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, uhapsila četiri osobe zbog davanja i primanja mita, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.