Izvor: Blic, 27.Apr.2021, 14:40

Direktor Fonda PIO: Novčana pomoć za ukupno 270.115 penzionera u Srpskoj

Drugi dan po donošenju odluke Vlade Republike Srpske Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje je nadljudskim naporom i danonoćnim radom uspeo da za dan i po obradi 270.115 korisnika prava na penziju koji će povodom predstojećih vaskršnjih praznika dobiti jednokratnu naknadu u iznosu od 50 ili 80 KM, rekao je direktor Fonda Mladen Milić.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Isplata jednokratne novčane pomoći za 270.115 penzionera

Izvor: Capital.ba, 27.Apr.2021

BIJELJINA – Drugi dan po donošenju odluke Vlade Republike Srpske, Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje je nadljudskim naporom i danonoćnim radom uspio da za dan i po obradi 270.115 korisnika prava na penziju koji će povodom predstojećih vaskršnjih praznika dobiti jednokratnu naknadu u iznosu...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.