Izvor: Blic, 02.Sep.2023, 23:51

Devojka (25) umrla nakon što je pomirisala LJUTU PAPRIKU: Na trenutak joj je bilo bolje, ali je onda sve pošlo po zlu (FOTO/VIDEO)

Tais Mederos (25) umrla je nakon što je pomirisala ljutu papričicu, što je usled alergijske reakcije, dovelo do skupljanja tečnosti u mozgu, stanju poznatom kao cerebralni edem koji joj je na kraju presudio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šokantna smrt devojke: "Kuvala večeru za dečka i njegovu porodicu, pomirisala je i umrla" VIDEO

Izvor: B92, 03.Sep.2023, 09:40

Thais Medeiros (25) preminula je nakon što je bio izložena mirisu ljute papričice. Medicinski stručnjaci su brzo identifikovali prisustvo cerebralnog edema, koji uključuje oticanje mozga usled akumulacije tečnosti...Lokalna zajednica šokirana je iznenadnom i tragičnom smrću mlade Brazilke Thais...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.