Izvor: Blic, 27.Avg.2023, 19:33

Dejan iz Inđije pojeo milion evra: Sve proračunao u paru, a onda je promenio svoj život (VIDEO)

Dejan Đuričić iz Inđije je sa razlogom najpoznatiji gurman iz Srbije, on je na hranuu proteklih 30 godina potrošio čak milion evra! U čitavom Sremu i Vojvodini, a i šire, zna gde može da se najbolje jede a do skoro svi ljudi kada bi ga videli, obično bi pomislili da ne bira šta stavlja na tanjir, a zapravo je istina bila skroz drugačija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Deki iz Srema pojeo milion €, tamanio 100 ćevapa za obrok, pa promenio život iz korena (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 28.Avg.2023, 18:10

Dеjan Đuričić iz Inđijе s razlogom nosi titulu najpoznatijeg srpskog gurmana. Ako znamo da je u proteklih 30 godina samo na hranu potrošio milion evra, sa sigurnošću možemo reći da je ta titula apsolutno opravdana.. U čitavom Srеmu i Vojvodini, a i širе, zna gdе možе da sе najboljе...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.