Izvor: Blic, 13.Maj.2021, 14:06

Dečak zvani čudo: Rođen je bez kože i zatvorenih očiju, roditelji su planirali sahranu, ali je on uspeo da pobedi

Kada se Dža'Bari Grej rodio 1. januara 2019. godine, njegovi roditelji Prisila i Marvin iz Teksasa, ali i lekari, bili su šokirani otkrićem da mališanu nedostaje veći deo kože. Priča o njemu proširila se svetom, a zabrinuti roditelji svog mališana mogli su samo da posmatraju čitavih sedam meseci na odeljenju intenzivne nege.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beba rođena BEZ KOŽE - misterija za lekare: Telo joj je bilo crveno a vene vidljive (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 10:59

Posle velikog truda, lekari se nadaju da će kući moći da ide u avgustu...Jabari Grej rodio se 1. januara i pravo je čudo da je preživeo. Sve do 37. nedelje pregledi su pokazivali da je beba zdrava, ali onda su lekari primetili da ne dobija na težini i da mu padaju otkucaji srca, pa su izveli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.