Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 15:38

Danijel dobio otkaz na železnici nakon što je naduvao 0.18 promila: Kada je sud čuo odakle mu toliki alkohol u krvi, MOMENTALNO SU GA VRATILI NA POSAO

Kada je uzeo da jede salatu sa sirćetom, Danijel nije mogao da sanja da će zbog toga ostati nezaposlen. Iako zvuči neverovatno, on je tokom redovnog testiranja naduvao 0. 18 promila, zbog čega je dobio momentalno otkaz na poziciji skretničara u železnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobio otkaz zbog alkohola, vraćen na posao jer je to od salate

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2023

ZAGREB - Pedesetdevetogodišnji Danijel iz Zagorja, koji je bio skretničar u Hrvatskim željezicama, dobio je otkaz jer je na poslu na Glavnoj stanici u Zagrebu naduvao 0,18 promila alkohola, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.