Izvor: Blic, 13.Feb.2024, 13:22

Danica Grujičić o nevakcinisanoj deci koja uredno idu u školu: "Možda će morati neki zakonsku akti i pravilnici da se donesu"

Prof. dr Danica Grujičić, ministarka zdravlja, kaže da će to što ima dece koja nisu vakcinisana po obaveznom kalendaru imunizacije, a uredno idu u školu, verovatno biti tema zajedničkog sastanka za republičku stručnu komisiju za imunologiju, pedijatriju i infektivne bolesti. Ona je navela da će sa jačanjem Instituta za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", takvih slučajeva biti sve manje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grujičićeva o nevakcinisanoj deci: "Možda će morati da se donesu zakonski akti"

Izvor: B92, 13.Feb.2024

Prof. dr Danica Grujičić izjavila je da će pitanje dece koja nisu vakcinisana prema obaveznom kalendaru imunizacije a ipak redovno pohađaju školu verovatno biti tema zajedničkog sastanka Republičke stručne komisije za imunologiju, pedijatriju i infektivne bolesti...Ona je, nakon što je utvrđeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.