Izvor: Blic, 26.Feb.2024, 12:11

Danas počinje rekonstrukcija Trga Nikole Pašića, završetak radova za 210 dana (FOTO)

Rekonstrukcija Trga Nikole Pašića, zvanično počinje danas. Prema rečima gradskog sekretara za investicije Luke Petrovića, ovaj projekat je deo šire inicijative Grada za unapređenje urbanog jezgra i infrastrukture, usklađen je sa savremenim potrebama građana, ali i urbanističkim vizijama razvoja Beograda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rekonstrukcija Trga Nikole Pašića

Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Feb.2024

Rekonstrukcija Trga Nikole Pašića zvanično je počela danas, u ponedeljak, 26. februara 2024, a po najavama, trebalo bi da traje 210 dana. Ovaj projekat je deo šire inicijative Grada Beograda za unapređenje urbanog jezgra i infrastrukture, „usklađen je sa savremenim potrebama građana, ali i...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.