Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 06:25

Da ste ove godine uložili u sok od narandže zaradili biste više nego na većini svetskih berzi! Evo koje investicije su se najviše isplatile u 2023. godini

Godina za nama pokazala se kao neuporedivo bolja za finansijska i robna tržišta, i imovinu kojom se trguje na istoj, nego 2022. godina. Kada pogledamo izveštaje i podatke za 2023. godinu, najveća zarada krila se u pojedinim akcijama i kriptovalutama (i to preko 100 odsto), ali i na iznenađenje svih pa i pisca ovog teksta: soku od pomorandže!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO SU INVESTICIJE KOJE SU SE NAJVIŠE ISPLATILE U 2023! Da ste znali da u ovom soku leži TOP ZARADA, sad bi vam Karibi bili adresa

Izvor: Kurir, 21.Dec.2023

Upravo ta roba i ideja najprostija od svih, dobila je oko 65 odsto na vrednosti i tako je isplivala iznad akcija: Google, Apple-a, Microsofta, zlata, energenata, hrane..

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.