Izvor: Blic, 29.Mar.2024, 14:58

Da li vaša familija i prijatelji u Nemačkoj znaju da možete besplatno i neograničeno da razgovarate? Javite im ovu sjajnu vest!

Usled neverovatne brzine svakodnevice, svi imamo dve osnovne želje, da budemo zdravi i da život dobije malo laganije i jednostavnije tokove. Ponekad je to neizvodljivo, i tada nas stres ne zaobilazi. Ali, neke stvari zaista možemo da promenimo, učinimo lakšim i jednostavnijim, i rasteretimo sebe nepotrebne brige. Kominikacija kada putujemo i dostupnost interneta su svakome od velike važnosti. Momenat kada stižemo u drugu državu, kontinent ili zonu, a moramo da menjamo karticu da bismo se javili najdražima, ili da bismo aktivirali navigaciju ili neku drugu aplikaciju koja nam hitno treba u tom trenutku, je veoma stresan momenat. Ako živite u Nemačkoj, ili imate nekog svog u ovoj zemlji, u prilici ste da ovaj scenario promenite, i to veoma lako.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.