Izvor: Blic, 04.Jan.2024, 13:42

Da li je realno da u ponedeljak ne radimo? Evo da li možemo da stignemo da proglasimo 8. januar za neradan dan

Da li je realno da 8. januar bude neradni dan pitanje je koje se ovih dana postavlja gotovo u svakoj firmi kod nas. U Srbiji zvanično ima 12 neradnih dana, kada se praznuju određeni državni, odnosno verski praznici. Tokom zimskih praznika ne radi se 1, 2. i 7. januara, a kako s vremena na vreme ispliva potreba za još nekim "off" danom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u novogodišnjem obraćanju javnosti najavio mogućnost da i 8. januar od ove godine bude neradan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li je realno da u ponedeljak ne radimo? Evo da li možemo da stignemo da proglasimo 8. januar za neradan dan

Izvor: Blic, 04.Jan.2024

Da li je realno da 8. januar bude neradan, pitanje je koje se ovih dana postavlja gotovo u svakoj firmi kod nas. U Srbiji zvanično ima 12 neradnih dana, kada se praznuju određeni državni, odnosno verski praznici. Tokom zimskih praznika ne radi se 1, 2. i 7. januara, a predsednik Srbije Aleksandar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.