Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 21:01

Da li je ovo najveće ruglo na Divčibarama? Godinama čami prazno, niko više i ne haje za projekat na ovoj planini gde je noćenje 35 evra (FOTO)

Ukoliko odlučite da spojite slobodne dane sa neradnim danima 15. i 16. februara zbog Dana državnosti, imaćete u najboljem slučaju 9 dana odmora, a sudeći prema gužvama od srede, mnogi će tako i da urade. Pojedini hrle ka nekoj od planina u Srbiji, a među najpopularnijima za beg ovog tipa su Divčibare.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

5 stvari koje morate danas da znate ako krećete na put: Nova pravila na granici, cene goriva, zeleni karton...

Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 14:02

Ukoliko ste odlučili da spojite slobodne dane sa neradnim danima 15. i 16. februara zbog Dana državnosti, imaćete u najboljem slučaju 9 dana odmora, a sudeći prema gužvama od srede, mnogi će tako i da urade. Drugi će tek danas krenuti na put, pa smo vam pripremili nekoliko osnovnih informacija

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.