Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 09:13

Da li je Julija dobila stipendiju za školovanje u Americi, pogledajte u četvrtak na "Blic televiziji" u poslednjoj epizodi prve sezone serije "Dug moru"

Periša je povratio Olgino poverenje i to mu je najvažnije. Prihvatio je i Rnja. Zato pristaje na Ćaletovu ponudu da on kupi četvrtinu njegovog duga prema Milutinu i tako postanu zajedno partneri. Na "Blic televiziji" vas danas očekuje finalna epizoda serije "Dug moru", kao i novi film sa legendarnim Badom Spenserom u glavnoj ulozi. Ne zaboravite na noćni program samo na MTS kanalu 115!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uz noćni program na "Blic televiziji" pripremite se za vikend u kojem vas očekuje bogat filmski sadržaj na MTS kanalu 115!

Izvor: Blic, 12.Maj.2023, 09:03

Noćni program je ponovo u modi i "Bilc televizija" vas poziva da pogledate nove nastavke hit serija "Tajni agenti" i "Biro". Pre ponoći, na MTS kanalu 115 imate priliku da se družite sa dobro poznatim likovima iz pet domaćih serija koje vas očekuju svakog radnog dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.