Izvor: Blic, 27.Okt.2021, 18:19

DŽONIĆ UHVAĆEN U NOVOJ LAŽI Na dan nestanka i ubistva porodice Đokić bio u blizini mesta gde je SPALJEN GORANOV "PASAT", da li je tada PRIPREMAO SVE ZA ZLOČIN?!

Na dan nestanka Gorana, Gordane i Lidije Đokić u nedelju 26. septembra, osumnjičeni za njihovo brutalno ubistvo, Goran Džonić iz Moravca, bio je u Tešici kod mosta na Južnoj Moravi gde je oko 16 časova pozvao jednog mladića da dođe i doveze ga do sela jer je skuter navodno "ostavio kod majstora", saznaje "Blic". Kako se sumnja, upravo tada Džonić je dvotočkaša sakrio u šiblju gde je kasnije, nakon brutalnog ubistva, zapaljen automobil Đokića, a on motorom pobegao s mesta zločina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽONIĆ UHVAĆEN U NOVOJ LAŽI Na dan nestanka i ubistva porodice Đokić bio u blizini mesta gde je SPALJEN GORANOV "PASAT"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021

Goran Džonić ne prestaje da šokira policiju i javnost...Na dan nestanka Gorana, Gordane i Lidije Đokić u nedelju 26. septembra, osumnjičeni za njihovo brutalno ubistvo, Goran Džonić iz Moravca, bio je u Tešici kod mosta na Južnoj Moravi gde je oko 16 časova pozvao jednog mladića da dođe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

IZVEŠTAJI IZ MEDIJA RAZOTKRILI DŽONIĆA: Pozvao se na jednu stvar koja nema veze sa ubistvom Đokića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 08:14

Goran Džonić, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, je posle zločina pratio izveštaje u medijima, pa je svoju odbranu gradio i na njihovim izveštajima...- Nema nijednog dokaza da je nekakav crveni auto, za koji on kaže da je korišćen u zločinu, odnosno da su u njemu bili i njegovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.