Izvor: Blic, 25.Jul.2021, 08:00

DŽONI SA VRAČARA, ŠPIJUNSKA PRIČA Prijatelj Velje Nevolje volšebno izvučen iz zatvora na Karibima, dovode ga u vezu sa KOMANDO-ATENTATOM na predsednika Haitija!

Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara, koji je označavan kao vođa "vračarskog klana", blizak saradnik Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i "srpska veza" crnogorskog "kavačkog klana", krajem marta je uhapšen u Dominikanskoj Republici, ali je pod nejasnim okolnostima pušten na slobodu, za šta se "zasluge" pripisuju obaveštajnim naporima jedne velike sile.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DŽONI SA VRAČARA I PO HAITIJU HARA: Član Belivukove bande izvučen iz zatvora na Karibima - dovodi se u vezu sa KOMANDO-ATENTATOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021

Prema operativnim saznanjima, Vušović je bio na vezi sa Radojem Zvicerom, jednim od vrhovnih šefova "kavačkog klana"...Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara, koji je označavan kao vođa "vračarskog klana", blizak saradnik Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i "srpska veza" crnogorskog "kavačkog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.