Izvor: Blic, 26.Nov.2021, 09:25

"DVA SU GLAVNA RAZLOGA DA RASPUST POČNE RANIJE" Kon: Imali smo konsultacije sa premijerkom

Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon kaže za RTS da ulazimo u period nepovoljnih epidemijskih događaja – zima, slavlja, slave, katolički, pa pravoslavni Božić. Ipak, kako kaže, optimista je da će se nastaviti pad broja novozaraženih. Iznosi i dva glavna razloga da raspust počne 20, a ne 31. decembra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kon: Bilo bi korisno da školski raspust počne 20. decembra

Izvor: Danas, 26.Nov.2021

Dolazak naših ljudi iz Zapadne Evrope tokom katoličkog Božića, gde se beleži "eksplozija" delta soja korona virusa, kao i očekivana pojava virusa gripa u drugoj polovini decembra u Srbiji dva su razloga zašto bi bilo korisno da školski raspust počne 20. decembra, rekao je danas epidemiolog Predrag...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.