Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 12:21

DVA NAJBOLJA DRUGA POGINULA ZA NOVU GODINU! Kolima sleteli sa puta, Filip (17) preminuo na mestu, a Andrija (18) posle 4 dana borbe za život!

Mladić Filip Vučeljić (17) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 31. decembra u podgoričkom naselju Zlatica, dok je Andrija Novaković (18) preminuo od posledica povreda nakon 4 dana borbe za život.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NEĆE TE TVOJ BRAT ZABORAVU DATI NIKAD" Potresne poruke prijatelja i poznanika nastradalih najboljih drugova: "Do zadnjeg dana nerazdvojni"

Izvor: Blic, 06.Jan.2024

"Vrtić, osnovna pa srednja škola. Do zadnjeg dana nerazdvojni", glasi jedna od gomile potresnih poruka kojima se prijatelji, poznanici, ali i članovi porodice opraštaju od dvojice mladića, Filipa Vučeljića (17) i Andrije Novakovića (18) koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.