Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 19:28

"DVA DANA POSLE NESTANKA NOE, UBICA JE NJENOJ TETKI POSLAO SRAMNU PORUKU" Prijatelj svirepo ubijene devojke otkrio detalje veze koja ju je odvela u smrt

- Nijedno živo biće nije zaslužilo tako nešto, a kamoli Noa. Bila je pozitivna, volela je život. Ona je trpela uvrede, nasilje na društvenim mrežama, nasilje na ulici, jer je bila drugačija. Ona se borila osmehom i nije dozvoljavala da je ništa slomi - ovim rečima je Danijel Jaćimović, drug svirepo u bijene Noe Milivojev (18), koja je u četvrtak popodne pronađena mrtva u stanu u centru Beograda, započeo svoju bolnu ispovest i otkrio detalje kobne veze svoje drugarice sa muškarcem koji je osumnjičen za njeno ubistvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVI DETALJI OTKRIVAJU LICE MONSTRUMA! Ispovest prijatelja šokirala javnost: "Dva dana pošto je Noa nestala, ubica je njenoj tetki poslao užasnu poruku"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

Detalji jezivog ubistva u Beogradu...- Nijedno živo biće nije zaslužilo tako nešto, a kamoli Noa. Bila je pozitivna, volela je život. Ona je trpela uvrede, nasilje na društvenim mrežama, nasilje na ulici, jer je bila drugačija...Ona se borila osmehom i nije dozvoljavala da je ništa slomi -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.