Izvor: Blic, 03.Avg.2020, 12:59

DRUGA NEDELJA TESTIRANJA SISTEMA "OKO SOKOLOVO" U proseku 1.300 prekršaja dnevno, evo kada umesto molbi počinju da stižu KAZNE

Druga nedelja testiranja sistema "Oko sokolovo" počela je danas, a do 10. avgusta kažnjavanja neće biti, već će nepropisno parkiranim vozačima, kojih je do sada bilo u proseku oko 1.300 dnevno, stizati obaveštenja sa molbom da to više ne čine, izjavio je sekretar za poslove komunalne milicije Ivan Divac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"OKO SOKOLOVO" snima sva nepropisno parkirana vozila po Beogradu, ali NEĆE SVI BITI KAŽNJENI

Izvor: Blic, 03.Avg.2020

"Druga nedelja testiranja sistema za detektovanje nepropisno parkiranih vozila „Oko sokolovo” počela je danas. Ni u ovoj nedelji neće biti kažnjavanja, ali će se slati obaveštenja vozačima čija su vozila zatečena kao nepropisno parkirana", izjavio je prvi čovek Komunalne milicije Ivan Divac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.