Izvor: Blic, 19.Jan.2024, 22:51

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ PLIVAO ZA ČASNI KRST Gradonačelnik Banja Luke se skinuo u kupaći - ovakvog ga ne znamo: "BOG SE JAVI, BRAĆO"

Danas se proslavlja veliki hrišćanski praznik Bogojavljanje, a na ovaj sveti dan tradicionalno se pliva za Časni krst, pa je tako i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković danas rešio da ispoštuje običaje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Draško Stanivuković plivao za Časni krst: Porukom na društvenim mrežama sve oduševio VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2024

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković plivao je danas za Časni krst...Draško Stanivuković je objavio na svom Instagram nalogu fotografije sa današnjeg tradicionalnog plivanja za Časni krst..."Bog se javi braćo, plivamo za Časni krst tradicionalno u našoj Banja Luci, ne takmičimo se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.