Izvor: Blic, 28.Nov.2020, 14:18

DRAMATIČNA BORBA S VATROM U JUŽNOM BULEVARU Gori magacin koji je u podrumu zgrade s 9. spratova, uznemireni stanari na ulici: "Unutra se ništa ne vidi od dima!"

U Južnom bulevaru na uglu sa Ulicom Maksim Gorki trenutno je u toku gašenje velikog požara koji je izbio u jednom magacinu. Vatrena stihija guta magacin kineske radnje koji se nalazi u podrumu zgrade sa devet spratova. Uznemireni stanari se nalaze na ulici dok s vatrogasci bore sa vatrom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMATIČNA BORBA S VATROM U JUŽNOM BULEVARU Izgoreo magacin u podrumu solitera, uznemireni stanari dva sata na ulici: "Unutra se ništa ne vidi od dima!"

Izvor: Blic, 28.Nov.2020

Požar koji je oko 11 sati izbio u magacinu zgrade na uglu ulica Južni bulevar i Maksima Gorkog je, nakon dva sata borbe sa vatrenom stihijom, lokalizovan. Vatra je "progutala" magacin kineske radnje koji se nalazi u podrumu zgrade sa devet spratova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.