Izvor: Blic, 30.Avg.2020, 08:22

DRAMA U NIŠKOJ BANJI Vlasnik bazena nasrnuo na mladića (18) tokom proslave rođendana i udario ga ČEKIĆEM U GLAVU

Nikola A. star 18 godina teško je povređen sinoć u Niškoj Banji, na bazenu "H2O" kada ga je vlasnik bazena na proslavi rođendana fizički napao i naneo mu povrede u predelu glave.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na rođendanu mladić (18) zadobio teške povrede glave: Sumnja se da je vlasnik lokala izvršio napad i to ČEKIĆEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020

Prvi rezultati istrage ukazuju da je tokom proslave rođendana došlo do svađe..Nikola A. star 18 godina teško je povređen sinoć u Niškoj Banji, na bazenu "H2O" kada ga je vlasnik bazena na proslavi rođendana fizički napao i naneo mu povrede u predelu glave...Prvi rezultati istrage ukazuju da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DETALJI DRAME U NIŠKOJ BANJI Vlasnik bazena šamarao dete, Nikola (17) prišao da ga brani i završio sa FRAKTUROM LOBANJE

Izvor: Blic, 30.Avg.2020

Nikola A. (17) i Đorđe I. (18) zadobili su povrede glave kada ih je vlasnik bazena "H2O" Ivan M. (43) na proslavi rođendana fizički napao i naneo im povrede u predelu glave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.