Izvor: Blic, 02.Apr.2023, 19:55

DRAMA U HRVATSKOJ! Pijani policajac izazvao udes, pa se POTUKAO sa građanima koji su mu pritekli u pomoć

Pijani policajac izazvao je saobraćajnu nezgodu u Zagrebu, upravljajući automobilom brzinom većom od 100 kilometara na čas, a potom se potukao sa nekoliko građana koji su prišli da mu pomognu. Reč je o 41-godišnjem policijskom službeniku iz Sektora kriminalističke policije u Zagrebu, koji vreme nezgode nije bio na dužnosti, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA U PRESTONICI: Pijani policajac izazvao udes - pa se POTUKAO sa građanima koji su mu pritekli u pomoć!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023

Svedoci udesa su prišli vozilu videvši da iz njega niko ne izlazi i tom prilikom je pijani policajac udario jednog od njih...Pijani policajac izazvao je saobraćajnu nezgodu u Zagrebu, upravljajući automobilom brzinom većom od 100 kilometara na čas, a potom se potukao sa nekoliko građana koji su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.