Izvor: Blic, 09.Apr.2023, 22:22

DRAMA U "BEOGRADU NA VODI" USPEŠNO OKONČANA Nestao dečak (5), brzom reakcijom policije dete pronađeno za manje od pola sata

Prava drama dogodila se danas kada je dečak (5) nestao u Beogradu kod restorana Sava nova na prostoru kompleksa “Beograd na vodi”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA U "BEOGRADU NA VODI" Nestao petogodišnji dečak, policija BRZO reagovala, pronašla i vratila dete majci nepovređeno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023

Akcija je trajala pola sata..Prava drama dogodila se danas kada je dečak (5) nestao u Beogradu kod restorana Sava nova na prostoru kompleksa "Beograd na vodi". Na policijski broj 192 oko 16 časova prijavljen je njegov nestanak, a prestravljeni roditelji alarmirali su ceo grad. Društvenim mrežama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.