Izvor: Blic, 23.Jan.2021, 21:05

DRAMA NA ZVEZDARI Muškarac pretio samoubistvom: Interventna razvalila vrata i ušla u stan, izveli ga nepovređenog (FOTO, VIDEO)

Muškarca (54), koji je bio zaključan u stanu na šestom spratu u beogradskoj opštini Zvezdara i pretio da će da skoči, policija je iz stana uspela da izvede nepovređenog, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GOTOVO JE: Muškarac na Zvezdari pretio samoubistvom, Interventna jedinica razvalila vrata i upala u stan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021

Odmah po prijavi slučaja stigao je pregovarački tim policije..Muškarac M. B. (54) zaključao se večeras u stanu na Zvezdari i pretio da će se ubiti, preneli su beogradski mediji...Kako su preneli mediji, prema prvim saznanjima, M.B. je psihički bolesnik...Odmah po prijavi da muškarac preti samoubistvom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.