Izvor: Blic, 14.Jan.2021, 15:17

DRAMA NA SKIJALIŠTU Devojčica teško povređena kada je njen šal pokvukao ski lift

Sedmogodišnja devojčica teško je povređena prilikom vožnje ski liftom na skijalištu Jabuka kod Prijepolja, kada je sajla lifta povukla njen šal koji je davio, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica teško povređena kada je njen šal pokvukao ski lift

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021

Sedmogodišnja devojčica teško je povređena prilikom vožnje ski liftom na skijalištu Jabuka kod Prijepolja...Devojčica je teško povređena kada je sajla lifta povukla njen šal koji je davio...Kako prenose beogradski mediji, ona je odmah u teškom stanju prevezena u bolnicu u Užicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"DETE JE POPLAVELO I PRESTALO DA DIŠE" Poznato zdravstveno stanje devojčice povređene na ski liftu kada joj se zakačio šal i počeo da je guši, spasio je otac

Izvor: Blic, 14.Jan.2021

Sedmogodišnja devojčica iz Prijepolja koja je danas povređena na skijalištu Jabuka, kada joj je sajla ski lifta zakačila šal koji je počeo da je guši, nije životno ugrožena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.