Izvor: Blic, 04.Jun.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA KOD OBRENOVCA Otac i sin upucani iz AUTOMOBILA U POKRETU, hitno prevezeni u bolnicu

Muškarac S. S. (54) i njegov dvadesettrogodišnji sin U. S. ranjeni su sinoć oko 23.30 sati u Belom Polju kod Obrenovca, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava kod Obrenovca, ranjeni otac i sin

Izvor: B92, 04.Jun.2019

Muškarac S. S. (54) i njegov dvadesettrogodišnji sin U. S. ranjeni su u ponedeljak oko 23.30 h u Belom Polju kod Obrenovca, saznaje "Blic"...Prema saznanjima "Blica", na njih je iz automobila u pokretu pucano dok su stajali u svom dvorištu...Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, a policija istražuje...

Nastavak na B92...

DRAMA KOD OBRENOVCA: Otac i sin upucani iz AUTOMOBILA U POKRETU, hitno prevezeni u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2019

Muškarac S. S. (54) i njegov dvadesettrogodišnji sin U. S. ranjeni su sinoć oko 23.30 sati u Belom Polju kod Obrenovca...Prema saznanjima na njih je iz automobila u pokretu pucano dok su stajali u svom dvorištu...Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, a policija istražuje motiv ovog napada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U selu kod Obrenovca ranjeni otac i sin, pucano iz automobila u pokretu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2019

Muškarac (54) i njegov dvadesettrogodišnji sin ranjeni su u ponedeljak oko 23.30 sati u Belom Polju kod Obrenovca, prenose mediji...Na njih je, prema saznanjima "Blica", pucano iz automobila u pokretu dok su stajali u svom dvorištu...Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, a policija istražuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.