Izvor: Blic, 14.Mar.2023, 19:07

DRAMA IZNAD CRNOG MORA Sudarili se ruski borbeni avion i američki dron

Ruski borbeni avion se sudario sa američkim dronom za nadgledanje iznad Crnog mora, saopštila je američka vojska, prenosi BBC. To se, navodi Foks njuz, dogodilo u međunarodnom vazdušnom prostoru iznad međunarodnih voda. O incidentu se oglasio general američkih vazduhoplovnih snaga Džejms B. Heker, komandant vazduhoplovnih snaga SAD u Evropi i Africi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama: Sudar ruskog aviona i američkog drona; vojska se oglasila

Izvor: B92, 14.Mar.2023

Ruski borbeni avion se sudario sa američkim dronom iznad Crnog mora, prenosi Bi-Bi-Si...Američko vazduhoplovstvo bilo je primorano da prizemlji svoju bespilotnu letelicu, saopštila je američka vojska...Vojska navodi da je dron izvodio rutinsku operaciju u međunarodnom vazdušnom prostoru kada su...

Nastavak na B92...

Ruski Suhoj oborio američki dron iznad Crnog mora

Izvor: Radio 021, 14.Mar.2023

Ruski vojni avion oborio je američki dron za osmatranje iznad Crnog mora, pošto je oštetio jedan propeler drona, saopštila je američka vojska.

Nastavak na Radio 021...

ŽESTOKO IZNAD CRNOG MORA! Sudarili se ruski borbeni avion i američki dron

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2023, 12:14

Ruski borbeni avion se sudario sa američkim dronom za nadgledanje iznad Crnog mora, saopštila je američka vojska, prenosi BBC...Bio je to jedan od dva aviona Su-27. To se, navodi Foks njuz, dogodilo u međunarodnom vazdušnom prostoru iznad međunarodnih voda...Propeler drona je oštećen i dron je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.