Izvor: Blic, 17.Okt.2023, 23:48

DOK JE SIN UBIJAO KUMA, OTAC MIRNO GLEDAO SA KREVETA "Blic" otkriva sve detalje optužnice za ubistvo u Nišu: Ubicama preti 15 godina robije!

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Miodraga M. (41) iz Niša zbog sumnje da je 1.marta ove godine oko 23 časa nožem usmrtio kuma A.D. (46) dok se njegov otac Goran M. (62) tereti da je bio saizvršilac jer je krvavi zločin mino posmatrao ne čineći ništa da ga spreči, saznaje “Blic“. Ubistvo se dogodilo u iznajmljenom suterenu kuće u Ulici Nikole Kopernika u Nišu u kojoj su sva trojica Nišlija živeli zajedno. Miodrag i Goran su optuženi da su kao saizvršioci počinili krivično delo ubistvo iz člana 113, za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DABOGDA TROJE DECE STAVIO U KOVČEG AKO SAM JA VOZIO" Bizarna odbrana pijanog vozača optuženog da je pregazio Željka (19), tužilaštvo traži 13 godina robije

Izvor: Blic, 18.Okt.2023, 12:49

Više javno tužilaštvo u Nišu zatražilo je u završnoj reči kaznu od najmanje 13 godina zatvora za Miodraga Perića (39) iz Šainovca, koji se tereti da je 28. decembra 2021. godine oko 22.30 časova vozeći "golf 2" sa 2,27 promila alkohola u krvi, usmrtio Željka Ristića (19) koji se vraćao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.