Izvor: Blic, 24.Jul.2021, 19:46

DIJANU HRKALOVIĆ ČUVA ČETA TELOHRANITELJA To je grupa mladića čiji je idol Velja Nevolja: "Ona nema novčanih problema, može da ih priušti"

Posle dve godine skrivanja javnosti i pola godine bukvalno izolacije, koju je provodila isključivo sa ocem i bratom, Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, sada često napušta dom i deli zapise o tome sa pretiocima na Instagramu. Ipak, na tim slikama i snimcima se ne vidi da nikad nigde ne ide sama. U njenoj pratnji uvek su trojica-četvorica mladića, a po desetak se smenjuje u nadgledanju zgrade u kojoj živi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČETA TELOHRANITELJA ČUVA DIJANU HRKALOVIĆ! Diksi nikada i nigde ne ide sama, uz nju su mladići kojima je idol VELJA NEVOLJA!?

Izvor: Kurir, 24.Jul.2021

Posle dve godine skrivanja javnosti i pola godine bukvalno izolacije, koju je provodila isključivo sa ocem i bratom, Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, sada često napušta dom i deli zapise o tome sa pretiocima na Instagramu. Ipak, na tim slikama i snimcima se ne vidi da nikad nigde...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.