Izvor: Blic, 24.Mar.2024, 00:50

DETE (3) SPASILI, ZA MAJKU BILO KASNO Detalji jezive nesreće kod Splita: Prošao kroz crveno i zakucao u auto koji se ZAPALIO

U saobraćajnoj nesreći u Kaštel Sućurcu kod Splita, poginuli su motociklist i žena (32) koja je bila za volanom automobila, dok je njen trogodišnji sin zadobio nagnječenje pluća i trenutno je hospitalizovan u splitskoj Klinici za dečje bolesti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE MLADA MAJKA KOJA JE POGINULA KOD SPLITA U automobilu bila sa sinom (3) kada je motocikl naleteo na njih: Potresne reči porodice i prijatelja (FOTO)

Izvor: Blic, 24.Mar.2024

Motociklista (29) i mlada majka Antonija Ž. (32) poginuli su sinoć u stravičnoj nesreći do koje je došlo u hrvatskom mestu Kaštel Sućurac, nedaleko od Splita. U nesreći je povređen i Antonijin trogodišnji sin, koji je zadobio nagnječenje pluća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.