Izvor: Blic, 21.Mar.2023, 20:42

DETALJI UBISTVA KOD SREMSKE MITROVICE Sin (21) pretukao oca NASMRT, telo pronašao komšija, pa pozvao policiju

Z. V. (21) uhapšen je danas zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Sumnja se da je u tuči zadao više udaraca ocu (56) u predelu glave i tela, koji od zadobijenih povreda preminuo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIN UBIO OCA, PA OTIŠAO DA SPAVA?! Detalji užasa kod Sremske Mitrovice: Napili se, krenula je svađa, a onda je usledio horor

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023

Mladiću (21) su lisice na ruke stavljene rano ujutro, jer se sumnjiči da je pretukao oca (55), koji je od batina preminuo...Porodična tragedija se dogodila u selu Bosut kod granice sa Republikom Srpskom u ataru grada Sremska Mitrovica...Kako se saznaje, telo pretučenog čoveka u svom dvorištu je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Paraćin: Uhapšen zbog sumnje da je partnerki naneo tešku telesnu povredu

Izvor: Danas, 22.Mar.2023, 14:32

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, policija u Paraćinu uhapsila je Z. S. (1976).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.