Izvor: Blic, 10.Dec.2021, 17:55

SAZNAJEMO Baka Prase priveden na saslušanje zbog smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić

Bogdan Ilić zvani “Baka rase” se upravo dovodi u prostorije Odeljenja za Visko tehnološki kriminal MUP zbog davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić koja je koristila nadimak “Kika” na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAKA PRASE PRIVEDEN NA SASLUŠANJE: Daće izjavu povodom smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2021

Baka Prase priveden na saslušanje zbog smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić..Po nalogu lice Bogdan Ilić zvani "Baka prase" se upravo dovodi u prostorije Odeljenja za VTK MUP RS radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić koja je koristila nadimak "Kika" na društvenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SAZNAJEMO Baka Prase priveden na saslušanje u vezi sa smrću jutjuberke Kristine Kike Đukić

Izvor: Blic, 10.Dec.2021

Bogdan Ilić zvani Baka Prase upravo se dovodi u prostorije Odeljenja za Viskotehnološki kriminal MUP zbog davanja izjave o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Baka Prase saslušan u Odeljenju za visokotehnološki kriminal

Izvor: N1 televizija, 10.Dec.2021

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, saslušavan je skoro četiri sata u prostorijama Odeljenja za visokotehnološki kriminal MUP RS, gde je dao izjavu o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću jutjuberke Kristine Đukić (21), poznatije kao Kika, prenosi za Nova.rs.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.