Izvor: Blic, 20.Apr.2021, 11:33

DETALJI JEZIVE DRAME NA NOVOM BEOGRADU Pokušao da se ubije nakon što mu je verenica saopštila da je trudna? Komšije: "Preskočio je prozor, pa visio sa 8. sprata"

Prava drama odigrala se juče oko 8.30 na Novom Beogradu kada je muškarac (39) pokušao da izvrši samoubistvo. On je najpre pretio skokom kroz prozor sa osmog sprata, a potom je isekao vene.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VERENICA MU REKLA DA JE TRUDNA, ON POKUŠAO DA SKOČI SA 8. SPRATA Muškarac koji je pokušao da izvrši samoubistvo na Novom Beogradu je promenio pol

Izvor: Blic, 20.Apr.2021

Muškarac (39), koji je juče pokušao da izvrši samoubistvo u stanu na Novom Beogradu nakon svađe sa verenicom, pre pet godina je promenio pol. Do prave drame došlo je, prema nezvaničnim informacija, nakon što mu je verenica, sa kojom živi već nekoliko godina, rekla da je u drugom stanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.