Izvor: Blic, 16.Jul.2019, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI AKCIJE "UNIKAT" Sanel Šeranić osumnjičen da je bio na čelu grupe koja je imala DVE LABORATORIJE za proizvodnju skanka

Sanel Šeranić osumnjičen je da je vođa kriminalne grupe koja je na području Banjaluke imala dve laboratorije za proizvodnju droge "skank" koje su pronašli policijski službenici Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova RS za organizovani kriminalitet u okviru akcije kodnog naziva "Unikat", saznaje Srna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detalji akcije "Unikat": Policija "ubrala" drogu 10 dana prije dilera

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2019

BANJALUKA - Iz dvije savremene laboratorije za proizvodnju droge na području Banjaluke policija je u akciji "Unikat" zaplijenila više od 900 trski skanka koji je trebalo da dozri za desetak dana i uhapsila Sanela Šeranića, Nenada Dragišića, Deana Đajića i Danijela Trninića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.