Izvor: Blic, 27.Jan.2021, 07:36

DESET NAJPAMETNIJIH FINANSIJSKIH ODLUKA Dve vam obezbeđuju udobniju budućnost, a dobro ostalih možete osetiti već sutra

U novu godinu najčešće ulazimo sa svežim planovima, rezolucijama i ciljevima koje želimo da postignemo u narednih 12 meseci. Među najvažnijim idejama u januaru, pogotovo danas u vreme pandemije i ekonomske krize, svakako su i finansijske odluke - kako održati ili uvećati kućni budžet dok ne prođe korona i dok se ne vratimo u neke normalne tokove.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAKO ODRŽATI ILI UVEĆATI KUĆNI BUDŽET: Deset predloga da pametno upravljate svojim novcem

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021

Donosimo vam 10 predloga kako da pametno upravljate svojim novcem, gde biste mogli da investirate i kako da uštedite na nekim uslugama koje već koristite..U novu godinu najčešće ulazimo sa svežim planovima, rezolucijama i ciljevima koje želimo da postignemo u narednih 12 meseci. Među najvažnijim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.