Izvor: Blic, 23.Jan.2024, 20:36

DEO JABUKE MU ZAPAO U DUŠNIK! Tragedija u jaslicama: Preminuo dečak, Hitna pomoć stigla za pet minuta, ali je jedna stvar bila kobna

Dečak star 18 meseci, koji je od prošle nedelje u komi, nakon što se zamalo udavio jabukom u privatnom vrtiću u Rumuniji, preminuo je danas nakon borbe za život.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Rumuniji: Dječak se zadavio jabukom u jaslicama

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2024

Dijete staro 18 mjeseci preminuo je u bolnici nakon što se u jaslicama u privatnom vrtiću u Rumuniji zadavilo jabukom. Dječak je od četvrtka bio u komi i na odjeljenju intenzivne njege.

Nastavak na Nezavisne Novine...

VRTIĆ U KOJEM JE UMRLO DETE RADIO BEZ DOZVOLA Dečak se zadavio jabukom, vlasti zatvorile ustanovu

Izvor: Blic, 24.Jan.2024, 18:03

Roditelji dečaka, starog 18 meseci, koji je umro u bolnici nakon što se u jaslicama u privatnom vrtiću u Rumuniji zadavio jabukom, plaćali su vrtić 360 evra mesečno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.