Izvor: Blic, 01.Sep.2023, 00:16

DELOVI TELA LEŽE NA ULICI OBELEŽENI KAO DOKAZI "Blic" u Smederevu, istražitelji zatekli jeziv prizor: Utvrđuju pol i identitet žrtve, kolaju glasine o uzroku eksplozije (FOTO, VIDEO)

U Smederevu je posle stravične eksplozije večeras nađeno raskomadano telo jedne žrtve, a istražni organi još utvrđuju identitet poginule osobe i okolnosti pod kojima je došlo do eksplozije. Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, postoje indicije da je detonacija ubila još neimenovanu žensku osobu, a komšije tvrde da je eksplodirala neka vrsta bombe, a ne plinska boca kako se isprva verovalo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEŠAVINA SRČE, ŠUTA I DELOVA TELA Istražitelji u Smederevu celu noć skupljali tragove i dokaze: Šta je eksplodiralo i KO JE ŽRTVA? (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Sep.2023

Forenzičari su sinoć do kasno u noć, satima posle stravične eksplozije u Smederevu, kroz srču i šut tragali za tragovima, markirali dokaze, nalazili delove tela jedne žrtve probijajući se kroz gust mrak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.