Izvor: Blic, 23.Jul.2021, 20:00

DEDA PLAČE U MAJICI SA LIKOM PREMINULOG STEFANA (9) Građani Karaburme i večeras protestuju: Ostajemo na ulici do kraja, OVDE SE IGRAJU NAŠA DECA!

Građani Karaburme i večeras su se okupili na ulici u kojoj je stradao maleni Stefan B. (9) koji je preminuo pet dana pošto ga je na pešačkom prelazu pregazio vozač kukavica Lazar G. (38). Kukavica, jer na pešačkom prelazu pokosio malog Stefana, njegovog mlađeg brata koji ima četiri godine i oca i zatim POBEGAO sa lica mesta, ne osvrnuvši se!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PROBUDI SE! UBIĆE JOŠ NEKOG" Beograđani ne odustaju od PRAVDE ZA MALOG STEFANA: Na ulici gde je usmrćen ostavljaju CVEĆE I IGRAČKE (FOTO)

Izvor: Blic, 24.Jul.2021, 15:01

U ulici Marijane Gregoran na Karbaurmi nastavljeni su protesti građana nakon vesti da je mali Stefan Balić (9) preminuo nakon što ga je u nedelju pokosio vozač kukavica Lazar Galić (38) na pešačkom prelazu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.