Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 19:48

DEČAK U JADRANSKOM MORU ULOVIO AJKULU Zabacio je udicu, a onda se zakačila neman od tri metra i 100 kilograma (VIDEO)

Filipo (13) iz Udina imao je nesvakidašnji ulov na Jadranskom moru. Dečak je zabacio udicu kod italijanskog Linjano Sabijadora, na koju je zakačio morski pas težak više od 100 kilograma.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DEČAK (13) UPECAO AJKULU U JADRANU! Zabacio udicu, a kad je cimnulo jako, imao je šta i da vidi, neman dugu TRI METRA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023

Potpuno neočekivano..Filipo (13) iz Udina imao je nesvakidašnji ulov na Jadranskom moru. Dečak je zabacio udicu kod italijanskog Linjano Sabijadora, na koju je zakačio morski pas težak više od 100 kilograma. On je početnik u lovu na plavoperajnu tunu i član je Tuna kluba Linjano Sabijadoro, piše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.